Gulden kopen met Bancontact

Gulden kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Gulden NLG kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Gulden aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Gulden, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Gulden kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Gulden kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Gulden brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Gulden kopen met Bancontact – NLG Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Gulden kopen bij LiteBit Gulden kopen met Bancontact, creditcard, Sofort, iDEAL of via SEPA, 60+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
Gulden kopen bij TXbit Gulden kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek

Hoe kan ik Gulden kopen met Bancontact?

Hoe koop je Gulden met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Gulden exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Gulden en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Gulden kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Gulden kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave