Energi kopen met Bancontact

Energi kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Energi NRG kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Energi aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Energi, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Energi kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Energi kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Energi brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Energi kopen met Bancontact – NRG Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Energi kopen bij TXbit Energi kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
Energi kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: Energi kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Energi kopen met Bancontact?

Hoe koop je Energi met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Energi exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Energi en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Energi kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Energi kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave