Zcoin kopen met Bancontact

Zcoin kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Zcoin XZC kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Zcoin aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Zcoin, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Zcoin kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Zcoin kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Zcoin brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Zcoin kopen met Bancontact – XZC Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Zcoin kopen bij TXbit Zcoin kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
Zcoin kopen bij Binance Cryptocurrency exchange: Zcoin kopen, verkopen en traden, 150+ cryptocurrencies, Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Zcoin kopen met Bancontact?

Hoe koop je Zcoin met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Zcoin exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Zcoin en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Zcoin kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Zcoin kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave