WAX kopen met Bancontact

WAX kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel WAX WAX kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare WAX aanbieders. Wanneer je crypto, zoals WAX, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik WAX kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd WAX kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online WAX brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

WAX kopen met Bancontact – WAX Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
WAX kopen bij TXbit WAX kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
WAX kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: WAX kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik WAX kopen met Bancontact?

Hoe koop je WAX met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande WAX exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor WAX en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

WAX kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je WAX kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave