Venus kopen met Bancontact

Venus kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Venus XVS kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Venus aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Venus, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Venus kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Venus kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Venus brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Venus kopen met Bancontact – XVS Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Venus kopen bij TXbit Venus kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
Venus kopen bij Binance Cryptocurrency exchange: Venus kopen, verkopen en traden, 150+ cryptocurrencies, Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Venus kopen met Bancontact?

Hoe koop je Venus met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Venus exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Venus en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Venus kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Venus kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave