Trias kopen met Bancontact

Trias kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Trias TRY kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Trias aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Trias, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Trias kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Trias kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Trias brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Trias kopen met Bancontact – TRY Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Trias kopen bij Coinmerce Coinmerce: Trias kopen met iDEAL of Bancontact, iOS en Android app en meer dan 70 andere cryptomunten. Bezoek
Trias kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: Trias kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Trias kopen met Bancontact?

Hoe koop je Trias met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Trias exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Trias en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Trias kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Trias kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave