Publica kopen met Bancontact

Publica kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Publica PBL kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Publica aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Publica, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Publica kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Publica kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Publica brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Publica kopen met Bancontact – PBL Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Publica kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: Publica kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Publica kopen met Bancontact?

Hoe koop je Publica met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Publica exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Publica en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Publica kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Publica kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave