Phantasma kopen met Bancontact

Phantasma kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Phantasma SOUL kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Phantasma aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Phantasma, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Phantasma kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Phantasma kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Phantasma brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Phantasma kopen met Bancontact – SOUL Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Phantasma kopen bij TXbit Phantasma kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
Phantasma kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: Phantasma kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Phantasma kopen met Bancontact?

Hoe koop je Phantasma met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Phantasma exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Phantasma en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Phantasma kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Phantasma kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave