OKCash kopen met Bancontact

OKCash kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel OKCash OK kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare OKCash aanbieders. Wanneer je crypto, zoals OKCash, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik OKCash kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd OKCash kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online OKCash brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

OKCash kopen met Bancontact – OK Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
OKCash kopen bij LiteBit OKCash kopen met Bancontact, creditcard, Sofort, iDEAL of via SEPA, 60+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
OKCash kopen bij TXbit OKCash kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek

Hoe kan ik OKCash kopen met Bancontact?

Hoe koop je OKCash met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande OKCash exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor OKCash en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

OKCash kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je OKCash kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave