ODEM kopen met Bancontact

ODEM kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel ODEM ODE kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare ODEM aanbieders. Wanneer je crypto, zoals ODEM, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik ODEM kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd ODEM kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online ODEM brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

ODEM kopen met Bancontact – ODE Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
ODEM kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: ODEM kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik ODEM kopen met Bancontact?

Hoe koop je ODEM met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande ODEM exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor ODEM en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

ODEM kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je ODEM kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave