Horizon State kopen met Bancontact

Horizon State kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Horizon State HST kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Horizon State aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Horizon State, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Horizon State kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Horizon State kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Horizon State brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Horizon State kopen met Bancontact – HST Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Horizon State kopen bij Knaken Horizon State kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA, 200+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
Horizon State kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: Horizon State kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Horizon State kopen met Bancontact?

Hoe koop je Horizon State met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Horizon State exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Horizon State en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Horizon State kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Horizon State kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave