Credits kopen met Bancontact

Credits kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Credits CS kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Credits aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Credits, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Credits kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Credits kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Credits brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Credits kopen met Bancontact – CS Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Credits kopen bij Coinmerce Coinmerce: Credits kopen met iDEAL of Bancontact, iOS en Android app en meer dan 70 andere cryptomunten. Bezoek
Credits kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: Credits kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Credits kopen met Bancontact?

Hoe koop je Credits met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Credits exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Credits en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Credits kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Credits kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave