Centra kopen met Bancontact

Centra kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Centra CTR kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Centra aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Centra, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Centra kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Centra kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Centra brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Centra kopen met Bancontact – CTR Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Centra kopen bij Binance Cryptocurrency exchange: Centra kopen, verkopen en traden, 150+ cryptocurrencies, Android en iOS app. Bezoek
Centra kopen bij KuCoin Cryptocurrency exchange: Centra kopen, verkopen en traden, 160+ cryptocurrencies en een handige Android en iOS app. Bezoek

Hoe kan ik Centra kopen met Bancontact?

Hoe koop je Centra met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Centra exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Centra en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Centra kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Centra kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave