Blackcoin kopen met Bancontact

Blackcoin kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel Blackcoin BLK kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare Blackcoin aanbieders. Wanneer je crypto, zoals Blackcoin, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik Blackcoin kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd Blackcoin kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online Blackcoin brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

Blackcoin kopen met Bancontact – BLK Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
Blackcoin kopen bij LiteBit Blackcoin kopen met Bancontact, creditcard, Sofort, iDEAL of via SEPA, 60+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
Blackcoin kopen bij TXbit Blackcoin kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek

Hoe kan ik Blackcoin kopen met Bancontact?

Hoe koop je Blackcoin met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande Blackcoin exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor Blackcoin en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Blackcoin kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je Blackcoin kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave