BitSend kopen met Bancontact

BitSend kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel BitSend BSD kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare BitSend aanbieders. Wanneer je crypto, zoals BitSend, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik BitSend kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd BitSend kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online BitSend brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

BitSend kopen met Bancontact – BSD Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
BitSend kopen bij TXbit BitSend kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek

Hoe kan ik BitSend kopen met Bancontact?

Hoe koop je BitSend met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande BitSend exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor BitSend en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

BitSend kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je BitSend kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave