BitBay kopen met Bancontact

BitBay kopen met Bancontact makkelijk, veilig en snel BitBay BAY kopen via Crypto kopen met Bancontact bij betrouwbare BitBay aanbieders. Wanneer je crypto, zoals BitBay, met Bancontact als betaalmethode dan wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Daarnaast is Bancontact meestal de goedkoopste manier als het gaat om crypto kopen in België. Bij een aantal crypto brokers en exchanges hoef je geen extra transactiekosten, wanneer je kiest voor Bancontact om euro’s te storten in je account.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto Actie België - 10 euro gratis handelstegoed! Meld je nu via ons aan bij Bitvavo

Waar kan ik BitBay kopen met Bancontact?

Compleet overzicht waar je veilig en vertrouwd BitBay kunt kopen via Bancontact. Wij hebben alle online BitBay brokers en exchanges op een rijtje gezet.

Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart
Crypto kopen België - Crypto kopen met Bancontact en Kredietkaart

BitBay kopen met Bancontact – BAY Exchanges en Brokers


Broker Informatie Aanmelden
BitBay kopen bij LiteBit BitBay kopen met Bancontact, creditcard, Sofort, iDEAL of via SEPA, 60+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek
BitBay kopen bij TXbit BitBay kopen met Bancontact, iDEAL of via SEPA banktransfer. 160+ cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. Bezoek

Hoe kan ik BitBay kopen met Bancontact?

Hoe koop je BitBay met Bancontact? Dat kan bij alle bovenstaande BitBay exchanges en brokers in een paar eenvoudige stappen. Bancontact is niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste methode om je euro’s om te wisdelen voor BitBay en honderden andere cryptocurrency. Hieronder leggen we de standaard stappen uit om in België crypto te kopen met Bancontact als betaalmethode.

BitBay kopen met Bancontact stap voor stap:

  1. Aanmelden met een email adres
  2. Verificatie door middel van een geldig identiteitsbewijs.
  3. Euro”s storten met Bancontact als betaalmethode
  4. Nu kun je BitBay kopen
  5. Verdien gratis crypto via crypto staking!

Inhoudsopgave